Varukorg
FRI FRAKT FRÅN 499 KR 🎉 SNABB LEVERANS 🎂 STORT UTBUD 🎉 FRI FRAKT FRÅN 499 KR 🎂 SNABB LEVERANS 🎉 STORT UTBUD 🎂 FRI FRAKT FRÅN 499 KR 🎉 SNABB LEVERANS 🎂 STORT UTBUD 🎉 FRI FRAKT FRÅN 499 KR 🎂 SNABB LEVERANS 🎉 STORT UTBUD 🎂 FRI FRAKT FRÅN 499 KR 🎉 SNABB LEVERANS 🎂 STORT UTBUD

OM KALASLAGRET

Kalaslagret Àr ett företag som Àr experter pÄ barnkalas!

Allt började egentligen vÄren 2007 nÀr det var det dags för Àldsta dotterns första födelsedag. Vi ville fira den med pompa och stÄt, det var vÄr prinsessas första gÄng att fÄ bli firad och det skulle bli minnesvÀrt! Vi började leta online efter dukning och dekoration passandes för ÀndamÄlet, bilden i vÄrt huvud var inspirerat av USAs överdÄdiga kalas. Det skulle vara dukning och dekoration med en stor rosa 1:a i centrum, och massor av ballonger i olika fÀrger och former fyllda med helium.

Men vi gick bet, det fanns inte mycket online som passade vÄra önskemÄl. Vi kikade ocksÄ pÄ utbudet i fyskiska butiker och leksaksaffÀrer, men det fanns inte mycket dÀr heller. Att ta hem det frÄn utlandet var inte ett alternativ, det var för lÄng och kostsam transport. Det slutade med att vi hittade lite hÀr och lite dÀr, och skapade mycket sjÀlv. Som smÄbarnsförÀldrar med heltidsjobb rÀckte inte tiden riktigt till, och resultatet blev inte riktigt vad vi tÀnkt oss.

SĂ„ började iden ta form i vĂ„ra huvuden, att kanske skulle vi skapa en webshop med barnkalastillbehör, dĂ€r man hittar allt pĂ„ ett stĂ€llet! Än sĂ„ lĂ€nge var det bara en ide som började surra, och lite efterforskningar satte igĂ„ng.

2008 vÀntades andra barnet, och iden hade vuxit sig stor. Det var dags att göra verklighet av iden! KÀllaren fick röjas ut frÄn befintlig inredning, och istÀllet tog hyllor och bÀnkar plats. Varor fylldes pÄ i hyllorna och online i nya shoppen. Med en treÄring pÄ pappas arm och en bebis vid mammas byst flödade kÀrlekeen och kreativiteten! Februari 2009 öppnades webshoppen och allt var igÄng.

Och det Àr lika roligt Àn idag, för varje leverans som kommer in och varje bestÀllning vi skickar ut! Nya tema, nya saker och nya sÀtt att fira, kalasen blir minnesvÀrda!

SÄ frÄn en ide att vilja erbjuda ett brett sortiment av tillbehör till barnkalaset och festen för barn, i mÄnga olika tema för friheten av val i alla tycken och smaker, har Kalaslagret utvecklats till det det Àr idag. Vi tycker att en fest, ett kalas eller ett barnkalas blir sÄ roligt och ombonat nÀr det dekoreras med ballonger, girlanger, fÀrgglada tallrikar och massor av andra kalastillbehör. Det gÄr liksom inte att göra det för mycket!

Vi Àr jÀtteglada att ni har hittat in till vÄr hÀrliga butik och hoppas att ni trivs hÀr lika bra som vi. Har ni frÄgor eller funderingar Àr ni alltid vÀlkomna att kontakta oss pÄ info@kalaslagret.se.

Ta gÀrna en titt pÄ vÄra andra webbutiker! Partyninja.com erbjuder ett stort utbud med partyprodukter, maskeraddrÀkter och festartiklar för alla möjliga sorters tillstÀllningar.

PÄ roligaprylar.se hittar roliga leksaker, teknikprylar, merchandise med motiv frÄn vÀlkÀnda varumÀrken och mycket mer!

Varmt vÀlkomna