Varukorg

OM KALASLAGRET

Kalaslagret är ett företag som är experter på barnkalas!

Allt började egentligen våren 2007 när det var det dags för äldsta dotterns första födelsedag. Vi ville fira den med pompa och ståt, det var vår prinsessas första gång att få bli firad och det skulle bli minnesvärt! Vi började leta online efter dukning och dekoration passandes för ändamålet, bilden i vårt huvud var inspirerat av USAs överdådiga kalas. Det skulle vara dukning och dekoration med en stor rosa 1:a i centrum, och massor av ballonger i olika färger och former fyllda med helium.

Men vi gick bet, det fanns inte mycket online som passade våra önskemål. Vi kikade också på utbudet i fyskiska butiker och leksaksaffärer, men det fanns inte mycket där heller. Att ta hem det från utlandet var inte ett alternativ, det var för lång och kostsam transport. Det slutade med att vi hittade lite här och lite där, och skapade mycket själv. Som småbarnsföräldrar med heltidsjobb räckte inte tiden riktigt till, och resultatet blev inte riktigt vad vi tänkt oss.

Så började iden ta form i våra huvuden, att kanske skulle vi skapa en webshop med barnkalastillbehör, där man hittar allt på ett stället! Än så länge var det bara en ide som började surra, och lite efterforskningar satte igång.

2008 väntades andra barnet, och iden hade vuxit sig stor. Det var dags att göra verklighet av iden! Källaren fick röjas ut från befintlig inredning, och istället tog hyllor och bänkar plats. Varor fylldes på i hyllorna och online i nya shoppen. Med en treåring på pappas arm och en bebis vid mammas byst flödade kärlekeen och kreativiteten! Februari 2009 öppnades webshoppen och allt var igång.

Och det är lika roligt än idag, för varje leverans som kommer in och varje beställning vi skickar ut! Nya tema, nya saker och nya sätt att fira, kalasen blir minnesvärda!

Så från en ide att vilja erbjuda ett brett sortiment av tillbehör till barnkalaset och festen för barn, i många olika tema för friheten av val i alla tycken och smaker, har Kalaslagret utvecklats till det det är idag. Vi tycker att en fest, ett kalas eller ett barnkalas blir så roligt och ombonat när det dekoreras med ballonger, girlanger, färgglada tallrikar och massor av andra kalastillbehör. Det går liksom inte att göra det för mycket!

Vi är jätteglada att ni har hittat in till vår härliga butik och hoppas att ni trivs här lika bra som vi. Har ni frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss på info@kalaslagret.se.

Ta gärna en titt på våra andra webbutiker! Partyninja.se erbjuder ett stort utbud med partyprodukter, maskeraddräkter och festartiklar för alla möjliga sorters tillställningar.

roligaprylar.se hittar roliga leksaker, teknikprylar, merchandise med motiv från välkända varumärken och mycket mer!

Varmt välkomna