Skylanders

Skylanders Kalas

Barnkalas med Skylanders-tema
Skylanders, videospelet och leksakerna som tagit barnen med storm. Inte finns det nÄgra andra leksaker som faktiskt kan anses lika smarta som dessa. Med dessa figurer och karaktÀrer nÀrvarande pÄ nÀsta barnkalas för de med sig samma styrka och förmÄgor till barnen pÄ kalaset. Med sin energi fyller de barnen med glÀdje för att göra detta till det bÀsta barnkalaset nÄgonsin. Se vad barnen hittar pÄ med sina leksaker och hjÀltar under denna fantastiska dag genom att ha Skylanders som tema.

Födelsedagskalas Ă€r höjdpunkterna pĂ„ alla barndomar. Dessa dagar som fulla av lek, skratt, dans, presenter och andra överraskningar finns det inget som slĂ„r. FörvĂ€ntningarna kan vara skyhöga, och för att möta dessa fĂ„r man se till att vara pĂ„hittig ibland. Genom att tillĂ€gna kalaset ett tema sĂ„ sĂ€tter man inte bara en speciell prĂ€gel pĂ„ kalaset, man gör det Ă€ven minnesvĂ€rt för alltid genom detta unika tema. Är ditt barn stormförtjust i Skylanders, det Ă€r bara att pusta ut, du har hittat till rĂ€tt sida!

Vi hĂ€r pĂ„ Kalaslagret har precis det utbudet du kan behöva för att göra detta barnkalas komplett bĂ„de i utsmyckning och praktiska delar. Med tĂ„rtdekorationer, godispĂ„sar, servetter, ballonger och mycket mer– allt med Skylanders givetvis – sĂ„ har du plötsligt allt du behöver i ett nafs! Se till att Ă€ven de vuxna har roligt, och förbered med detta tema som fĂ„r fantasin och leken att hĂ„lla igĂ„ng hos barnen under timmar. Öppna upp Skylanders vĂ€rld för kalasets alla gĂ€ster. Det blir sannerligen en dag att minnas för alltid.

  • 29 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 39 kr Köp
  • 29 kr Köp