Skylanders

Skylanders Kalas

Barnkalas med Skylanders-tema
Skylanders, videospelet och leksakerna som tagit barnen med storm. Inte finns det några andra leksaker som faktiskt kan anses lika smarta som dessa. Med dessa figurer och karaktärer närvarande på nästa barnkalas för de med sig samma styrka och förmågor till barnen på kalaset. Med sin energi fyller de barnen med glädje för att göra detta till det bästa barnkalaset någonsin. Se vad barnen hittar på med sina leksaker och hjältar under denna fantastiska dag genom att ha Skylanders som tema.

Födelsedagskalas är höjdpunkterna på alla barndomar. Dessa dagar som fulla av lek, skratt, dans, presenter och andra överraskningar finns det inget som slår. Förväntningarna kan vara skyhöga, och för att möta dessa får man se till att vara påhittig ibland. Genom att tillägna kalaset ett tema så sätter man inte bara en speciell prägel på kalaset, man gör det även minnesvärt för alltid genom detta unika tema. Är ditt barn stormförtjust i Skylanders, det är bara att pusta ut, du har hittat till rätt sida!

Vi här på Kalaslagret har precis det utbudet du kan behöva för att göra detta barnkalas komplett både i utsmyckning och praktiska delar. Med tårtdekorationer, godispåsar, servetter, ballonger och mycket mer– allt med Skylanders givetvis – så har du plötsligt allt du behöver i ett nafs! Se till att även de vuxna har roligt, och förbered med detta tema som får fantasin och leken att hålla igång hos barnen under timmar. Öppna upp Skylanders värld för kalasets alla gäster. Det blir sannerligen en dag att minnas för alltid.

  • 29 kr Köp
  • 29 kr Köp
  • 49 kr Köp