•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 499 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Piratkalas

Barnkalas med pirat-tema
Skepp och hoj! Ta barnkalaset ut till sjöss, med hjälp av ett pirat-tema under dagen. Med dödsskalleflaggor, pirat-ögonlappar, svärd och maskeraddräkter blir hela kalaset lika roligt som ”hela havet stormar”. Varje pirat vet hur man har roligt, och det vet även barn med detta hej-vilda tema. Låt glädjen och spänningen genomsyra hela kalaset med piratkostymer och accessoarer. Med detta breda tema kan vi konstatera att bara din påhittighet sätter gränserna för hur fantastiskt detta barnkalas kan bli!

Födelsedagen är något alldeles extra och det lär sig de flesta barnen i tidiga år. Presenter, kompisar, tårta, glass, godis, fiskdamm och mycket mer! Finns det något bättre? För att göra kalaset minnesvärt gäller det att göra ett unikt intryck. Då blir ett tema på kalaset perfekt. Med ett pirat-tema är det inte bara ett vanligt kalas, utan en helt ny värld av upptäckter och äventyr. Är ditt barn dessutom förtjust i pirater och deras sjöslag som kommer detta bli helt perfekt!

Kalaslagret har det du behöver för att få till det perfekta piratkalaset. Vad sägs om uppblåsbara svärd, ballonger med piratbåtar i folie, piratkrokar, tårtdekorationer och mycket mer! Med våra dekorationer och accessoarer får ni till en riktig pirat-värld. Det blir en riktig pirat-dag att minnas för alltid med detta tema och vårt breda utbud. Pirater är ett tidlöst tema som aldrig blir gammalt. Slå därför på stort och låt ingen glömma detta fantastiska kalas! Allt är möjligt med pirater och kalasbarn.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla