•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 39 kr
  •   Fri frakt över 500 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt
Cart

0 st

0 kr

Kalastillbehör i tema Pippi Långstrump - Kalaslagret

Barnkalas med Pippi Långstrump-tema!
Om det finns något tema av karaktärer som rimmar med barnkalas kan vi konstatera att detta är Pippi Långstrump. Eller ska man säga Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter?


Med färgglada strumpor, utstående flätor, glada fräknar och ett ständigt leende, sprider Pippi precis rätt stämning på ett kalas i sann barna-anda. Alla barn känner igen Pippi och hennes glada gäng. Astrid Lindgrens värld sviker aldrig ett barns förväntningar. Skapa ditt barns barnkalas i äran av denna rödhåriga starka tjej. Med hennes sinne för humor och galna idéer är ett lyckat kalas givet. Pippi Långstrump fyller en stor del av barndomens typiska minnen av historier. Med Tommy, Annika, Kling och Klang, Lilla gubben och Herr Nilsson finns det gott om utrymme för både barn och vuxna att ta sig an personligheterna för en dag. Se fram emot spännande möten mellan starka karaktärer och följ med barnen in i deras egen värld.

Vi hjälper dig med dekorationer och accessoarer av olika slag och ser till att göra vårt bästa för att göra ert barnkalas med Pippi Långstrump-tema oförglömligt. I Pippis värld finns det oändligt med knäppa detaljer att lägga till på kalaset. Några små tips hemifrån är spikar i en soppskål, långa halsdukar att hänga vid entrén eller gosedjursapor som dekoration. Glöm inte fräknarna för den som klär ut sig till Pippi, förutom de självklara flätorna såklart! Vi grejar bland annat inbjudningskort, muggar och kalas-set för ditt kalas.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information