Ninja Turtles

Ninja Turtles Kalas

Barnkalas med Ninja Turtles-tema!
Låt Raphael, Michelangelo, Donatello och Leonardo ta plats på nästa superkalas. Med sina tuffa talanger och egenskaper lyfter dessa Ninja turtles upp ett klassiskt barnkalas till något extra.

Det går inte att bortse från att barnkalas faktiskt är några av de många höjdpunkterna under barnens uppväxt. Med minnesvärda extraordinära teman blir kalaset något som barnen minns för evigt. Har din son eller dotter fallit för talangerna bakom sköldpaddorna med extrema ninja-förmågor? Perfekt, du har hittar rätt! Nu kan du tillsammans med detta tema låta din kreativitet sätta gränserna för kalasets utformande! Med rätt fantasi och med vårt utbud blir det storslaget som få andra kalas!

Hos oss hittar du allt som har med barnkalas att göra i Ninja turtles-tema. Det perfekta utbudet för att få till ett barnkalas fullspäckat med färg och action från början till start. Förbered dig på höga ljudeffekter i tuffa lekar som går hand i hand med superkrafterna från dessa kända sköldpaddor. Hattar, servetter, tallrikar, ögonmasker, pinatas och tårtljus. Listan är lång på vad som kan ge ett kalas det lilla extra. Så varva ner och luta dig tillbaka på vårt utbud och se till att ha lika roligt som barnen denna dag.

  • 29 kr Köp