Monster High

Monster High Kalas

Barnkalas med Monster High-tema!
Kom ihÄg att bjuda in de vÀlkÀnda figurerna som Frankie Stein, Draculaura, och Laguuna Blue för att sÀtta en riktig monsterbra stÀmning pÄ kalaset. Barnen kommer pÄ nytt bli inspirerade över allt vad dessa monsterdöttrar Ästadkommer och deras dödscoola stilar. Kanske kommer barnen kunna klÀ ut sig till sin favoritkaraktÀr. HÀr sÀtter kreativiteten grÀnserna dÄ Monster high har en hel vÀrld att inspireras av.

Alla förÀldrar vet att födelsedagskalaset Àr Ärets höjdpunkt. Inte bara för födelsedagsbarnet, utan Àven de exalterade gÀsterna som bjuds pÄ kalas. För att fÄ ett barnkalas som sticker ut Àr valet av det rÀtta temat avgörande. Har ditt barn fallit för Monster high och dess karaktÀrer sÄ kan vi gratulera dig, du har hittat rÀtt!

Vi ser till att tÀcka in hela ditt behov av prylar till detta tema pÄ barnkalaset. HÀr hittar du muffinsformar, inbjudningskort, tÄrtdekorationer, muggar, godispÄsar och mycket mer för ett lyckat kalas. Med ett lyckat tema lever sig barnen in i sin lekvÀrld och fÄr en dag vÀrd att minnas för alltid. Med sina favoritkaraktÀrer frÄn Monster high har barnen roligare Àn nÄgonsin!

Dessa utmĂ€rkande dockor har tagit vĂ€rlden med storm! Passa pĂ„ och lev Monster high-vĂ€rlden fullt ut under ett barnkalas dĂ€r det inte finns nĂ„got som heter ”för mycket”.

  • 149 kr Köp
  • 29 kr Köp
  • 29 kr Köp
  • 59 kr Köp