Monster High

Monster High Kalas

Barnkalas med Monster High-tema!
Kom ihåg att bjuda in de välkända figurerna som Frankie Stein, Draculaura, och Laguuna Blue för att sätta en riktig monsterbra stämning på kalaset. Barnen kommer på nytt bli inspirerade över allt vad dessa monsterdöttrar åstadkommer och deras dödscoola stilar. Kanske kommer barnen kunna klä ut sig till sin favoritkaraktär. Här sätter kreativiteten gränserna då Monster high har en hel värld att inspireras av.

Alla föräldrar vet att födelsedagskalaset är årets höjdpunkt. Inte bara för födelsedagsbarnet, utan även de exalterade gästerna som bjuds på kalas. För att få ett barnkalas som sticker ut är valet av det rätta temat avgörande. Har ditt barn fallit för Monster high och dess karaktärer så kan vi gratulera dig, du har hittat rätt!

Vi ser till att täcka in hela ditt behov av prylar till detta tema på barnkalaset. Här hittar du muffinsformar, inbjudningskort, tårtdekorationer, muggar, godispåsar och mycket mer för ett lyckat kalas. Med ett lyckat tema lever sig barnen in i sin lekvärld och får en dag värd att minnas för alltid. Med sina favoritkaraktärer från Monster high har barnen roligare än någonsin!

Dessa utmärkande dockor har tagit världen med storm! Passa på och lev Monster high-världen fullt ut under ett barnkalas där det inte finns något som heter ”för mycket”.

  • 59 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 149 kr Köp