•   Snabba leveranser
  •   Frakt endast 49 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Minioner Kalas

Barnkalas med Minioner-tema!
De är klantiga, klumpiga, glada, högljudda men också otroligt charmiga och har sitt eget sätt att charma sin publik på. Minionerna från filmen Dumma Mig har verkligen satt sitt avtryck i både vuxnas och barns sinnen.


Detta tema på ett kalas blir alltid framgångsrikt och omtyckt av barnen. Med sitt roliga språk och sätt att kommunicera blir barnen precis lika fantasirika och det finns precis alla förutsättningar till ett roligt och lyckat kalas. Minioner och deras påhittigheter i Dumma Mig inspirerar verkligen barnen att bli sina roligaste ”jag” samtidigt som de njuter av en underbar dag tillsammans med sina egna favoritvänner.

Barnkalas är oftast en av höjdpunkterna under året och med ett speciellt tema så blir det ett födelsedagskalas att minnas under många år. Med temaballonger, specialdekorerad Miniontårta, ljus, kompisar och presenter så har inte många andra tillställningar något att tävla med. Denna dag skall helt enkelt vara den ultimata upplevelsen och som barnen minns länge. Genom att skänka kalaset ett unikt tema är du halvvägs till att göra ett intryck för alltid. Gillar ditt barn Minioner och Dumma Mig så är du i hamn. Karaktärerna följer med på allt i och runt kalaset.

Hos Kalaslagret hittar du inte bara inbjudningskort och ballonger med detta tema. Vi kan även ge dig allt du behöver för din dukning så som muggar, servetter och tallrikar. Dessutom finns pinator utformade som dessa gulla filurer som barnen kan låta bli dagens huvudakt. Med Kalasspel med Minioner hålls de igång under hela dagen och mycket från barnkalaset att prata om en lång tid framöver.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla