•   Snabba leveranser
  •   Frakt endast 49 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Mimmi Pigg Kalas

Barnkalas med Mimmi Pigg-tema!
Stora runda öron och ögon som charmar varenda själ. Med en prickig klassisk och supersöt klänning får hon varje barn på fall av smicker.


Mimmi Pigg vet hur man charmar barn och får ett leende på deras läppar. Alla barn känner igen Mimmi Pigg och älskar allt som har hennes glada ansikte på sig. Låt kärlek, glädje och färg ta plats på nästa barnkalas med hjälp av henne som tema på kalaset. Mimmi Pigg sviker aldrig ett barns humör.

Speciellt på födelsedagskalas är det viktigt att alla detaljer faller på plats precis som de ska. Med ett kalas som bjuder på tårta, lekar och självklart vänner och presenter blir det en höjdpunkt på året. Se till att kalaset sticker ut från mängden av barnkalas och med ett passande tema på kalaset blir det ihågkommit för lång tid framöver. Råkar det vara så att ditt barn tycker att Mimmi Pigg är en otroligt charmig söt flicka precis som vi, så har du tur. Vårt utbud med Mimmi är så stort att du hittar precis vad du behöver för ditt kalas!

Tårtbilder, tårtljus, godispåsar, ballonger, muggar och mycket mer hittar du hos oss här på Kalaslagret. Allt med Mimmi Pigg såklart! Vi har även huvudband med Mimmi Piggs karakteristiska öron som får varje kalasgäst att se ut som huvudfiguren på kalaset. Det blir sannerligen en dag i Mimmis värld, där barnen har roligare än någonsin! Välkommen att hitta det du behöver för just ditt kalas!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla