Hello Kitty

Hello Kitty Kalas

Barnkalas med Hello Kitty-tema!
Hello Kitty är katten som syns överallt. Den bedårande figuren tar de flesta hjärtan med storm. Säkerligen likaså dina barns.

Barnkalas är oftast några av årets höjdpunkter bland barn. Skapa det magiska kalaset som ditt barn alltid drömt om, och slå på stort med favoritfiguren Hello Kitty! Vi ser till att du får tag på allt du behöver för detta lyckade tema-barnkalas utan någon stor ansträngning. Vi hoppas att du ska tycka barnkalaset är precis lika roligt som de små, och ser därför till att erbjuda dig allt för ett kalas i vårt utbud för Hello Kitty-temat. Barnen har roligare än någonsin på detta välutformade kalas i ren glad Hello Kitty-anda. Se fram emot stora breda leenden och skratt! Ett tema som detta slår aldrig fel!

Vad letar du efter för att få till kalaset i en och samma ton? Med rosa otroligt söta tallrikar, assietter och allt annat du kan tänkas behövas för tårtdukningen får du till ett perfekt bord där alla katt-entusiaster kan samlas för att tillsammans sjunga och blåsa ut ljusen på tårtan. Tur är att vi även säljer både ljus och tårtbilder med Hello Kitty. Missa inte chansen att få till alla detaljer – när det gäller kalas kan det inte bli för mycket av det goda! Välkommen att planera ditt tema här hos oss, vi vet vad du behöver!

  • 49 kr Köp
  • 39 kr Köp
  • 35 kr Köp
  • 35 kr Köp
  • 39 kr Köp