Hello Kitty

Hello Kitty Kalas

Barnkalas med Hello Kitty-tema!
Hello Kitty Àr katten som syns överallt. Den bedÄrande figuren tar de flesta hjÀrtan med storm. SÀkerligen likasÄ dina barns.

Barnkalas Àr oftast nÄgra av Ärets höjdpunkter bland barn. Skapa det magiska kalaset som ditt barn alltid drömt om, och slÄ pÄ stort med favoritfiguren Hello Kitty! Vi ser till att du fÄr tag pÄ allt du behöver för detta lyckade tema-barnkalas utan nÄgon stor anstrÀngning. Vi hoppas att du ska tycka barnkalaset Àr precis lika roligt som de smÄ, och ser dÀrför till att erbjuda dig allt för ett kalas i vÄrt utbud för Hello Kitty-temat. Barnen har roligare Àn nÄgonsin pÄ detta vÀlutformade kalas i ren glad Hello Kitty-anda. Se fram emot stora breda leenden och skratt! Ett tema som detta slÄr aldrig fel!

Vad letar du efter för att fĂ„ till kalaset i en och samma ton? Med rosa otroligt söta tallrikar, assietter och allt annat du kan tĂ€nkas behövas för tĂ„rtdukningen fĂ„r du till ett perfekt bord dĂ€r alla katt-entusiaster kan samlas för att tillsammans sjunga och blĂ„sa ut ljusen pĂ„ tĂ„rtan. Tur Ă€r att vi Ă€ven sĂ€ljer bĂ„de ljus och tĂ„rtbilder med Hello Kitty. Missa inte chansen att fĂ„ till alla detaljer – nĂ€r det gĂ€ller kalas kan det inte bli för mycket av det goda! VĂ€lkommen att planera ditt tema hĂ€r hos oss, vi vet vad du behöver!

  • 29 kr Köp
  • 25 kr Köp
  • 35 kr Köp
  • 39 kr Köp