•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 499 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Harry Potter Kalas

Barnkalas med Harry Potter-tema
Inget är så spännande som Harry Potters värld! Trolleri och magi, lite ondska och massor av värme, kärlek och vänskap. Perfekt tema för ett kalas!

Mångas favorit är så klart Harry Potter själv, men i detta tema får du hela Hogwards med dess avdelningar och karaktärer. Vad sägs om en Sorteringshatten som pinata? Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaws emblem på tallriken? Eller varför inte ett eget trollspö att själv kasta förtrollningar med! Det finns här!

Ett kalas är något man minns länge. Med muffins, ballonger, vänner och spännande överraskningar höjs förväntningarna år efter år. Med ett unikt tema på kalaset är mycket av jobbet gjort när det gäller att skapa ett kalas som sticket ut. Och med temat Harry Potter är det lätt! Fyll till exempel glasburkar med färglatt godis, men skriv på burkarna att det är magiska bönor, eller ormar! Skriv snirkligt på kuvert och häng upp dem i osynlig tråd, så blir det postexpressen precis som i breven. Och fyll kalasrummet med våra perfekta dekorationer, så kommer det blir hur roligt som helst!

Vi önskar er ett magiskt kalas!!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla