Enhörning / Unicorn

Enhörningskalas / Unicorn Kalas

De bajsar regnbågar och uppfyller önskningar – vi talar givetvis om enhörningar! Hos oss på Kalaslagret hittar du ett stort utbud av av dekorationer med enhörningar, eller Unicorns, på. I den här kategorin hittar du utan tvekan just den enhörningen som ditt barn önskar ha med på sitt enhörningskalas/unicorn kalas!

Det som kännetecknar många enhörningar är så klart hornet i pannan, men också att de är magiska, färgglada och fantastiskt snälla. Med våra olika dekorationer och tillbehör vistas ni i enhörningens värld för en dag – och det kan vi lova är något man kommer att minnas för all framtid! Med otaliga färger, karaktärer och historier så sköter barnens fantasi resten av detta storslagna kalas.

Med ett unikt tema kommer kalaset garanterat att sticka ut. Med vackra enhörningar som tema vet barnen vad de kan förvänta sig, nämligen ett magiskt kalas som de kan prata om och minnas under en lång tid framöver! Hos oss på Kalaslagret finns många olika stillar och färger att välja på, så varmt välkomna att undersöka enhörningarnas magiska värld!