•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 499 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Enhörning / Unicorn Kalas

Barnkalas med Enhörning / Unicorn tema!

De bajsar regnbågar och uppfyller önskningar, de är allt man kan önska sig!
Hos Kalaslagret hittar du ett stort utbud av olika Enhörningar, eller det engelska namnet Unicorn som många också nämner. Här hittar du utan tvekan just den enhörningen som önskas av ditt barn!

Det som kännetecknar många enhörningar är så klart hornet i pannan, men också att de är magiska, färgglada och fantastiskt snälla. Med just er favorit får ni Enhörningens värld för en dag – och det kan vi lova är något de kommer minnas för alltid! Med otaliga färger, karaktärer och historier så sköter barnens fantasi resten av detta storslagna kalas.

Ett barnkalas är något man minns för evigt. Med ballonger, tårta, massa vänner och spännande överraskningar höjs förväntningarna år efter år. Med ett unikt tema på barnkalaset är halva jobbet gjort när det gäller att skapa ett kalas som sticket ut. Med de vackra Enhörningarna som tema så vet barnen vad de kan förvänta sig. Nämligen ett magiskt kalas som de kan prata och minnas långt framöver! Och hos Kalaslagret finns många olika stillar och färger att välja på! Varmt välkomna att botanisera i den magiska enhörningens kalasvärld!

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla