•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 399 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Kalastillbehör i tema Draktränaren - Kalaslagret

Barnkals med Draktränaren-tema
Vikingatiden är något alldeles speciellt för barn att få leva sig in i. Med versionen från Draktränaren tar även läskiga men snälla drakar plats tillsammans med huvudkaraktären Hicke.


Har du Draktränaren som tema på ditt barnkalas kan barnen föreställa sig hur det är att leva i Hickes värld som utspelar sig i en spännande och annorlunda tid vi människor levt i. Magin och energin från Draktränaren tar snabbt sin verkan på barnkalaset och barnen har alla förutsättningar att få vara med om ett lyckat kalas. Genom att klä ut sig och hitta spännande accessoarer kan kalaset bli mer fantasifullt än någonsin förut. Bara din kreativitet sätter gränserna!

Födelsedagen och dess kalas är utan tvekan ett barns höjdpunkter under uppväxten. Inte finns det många event som kan mäta sig upp till dessa speciella dagar. Vi vet att kalaset är något som man som barn vill minnas för evigt. Därför har vi sett till att vi har allt man kan behöva för diverse teman som alla barn älskar. Har din lille fastnat för filmen Draktränaren och karaktären Hicke och de häftiga drakarna? Så bra, vi har nämligen ett komplett utbud från Draktränaren med drakar, eldflammor och annat spännande som motiv på våra kalasartiklar. Se till att kalaset sticker ut ur mängden med ett kalas med ett tema unikt som detta!

Kalaslagret har precis allt du behöver för att få detta kalas att bli verklighet. Med inbjudningskort, tallrikar, muggar, dekorationsset, hattar och mycket mer skapar du en ny värld med dessa häftiga drakar och karaktärer. Välj ut det som precis du behöver och gör dagen till något alldeles särskilt – när det gäller kalas kan det inte bli för mycket.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information