•   Snabba leveranser
  •   Frakt endast 49 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Doc McStuffins Kalas

Barnkalas med doktor McStuffins-tema
Disneys otroligt populära datoranimerade tv-serie Doktor McStuffin handlar om lilla Dottie som är doktor och hjälper skadade leksaker och nallar till ett bättre liv.


Med sin lilla läkarväska och olika instrument undersöker hon och gör allt för att alla ska bli glada och lyckliga! Låt barnen få ta del av hennes fantastiska värld med ett roligt barnkalas! Kalaslagret har alla passande tillbehör och dekorationer du kan tänkas behöva för ett fantastiskt barnkalas med ett roligt doc McStuffin-tema. Välj bland specialgjorda inbjudningskort, dekorera entrén med dörrskyltar, duka upp hela McStuffinkalaset med tallrikar, assietter, banderoller, väggdekorationer, ballonger, servetter och muggar i detta tema.

Ge barnen både fina hattar, söta maskeraddräkter och tiaror som de kommer att älska! Låt även ett underbart konfettiregn med doc McStuffin flöda över hela kalaset och som alltid blir en given och lyckad succé. Här finns alla dekorationer som barnen verkligen kommer att avguda. Vidare finns även ett roligt kalasspel, tatueringar, klistermärken, godispåsar till skattjakten och en fin tårtställning om du vill göra en specialtårta i temat eller andra bakverk till festen. Glöm inte tårtljusen till tårtan! Bjud in barnen till årets roligaste och minnesvärda barnkalas! Låt oss hjälpa dig med alla nödvändiga förberedelser och roliga tillbehör som startar igång det perfekta barnkalaset och som blir ett superkul minne för alla. Välkommen att kolla in vårt skojiga doc McStuffin-sortiment.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla