Disco

Disco Kalas

Barnkals med disco-tema
Bjud in barnen på årets barnkalas med ett roligt och nostalgiskt discotema! Ett riktigt disco med 70-talskänsla har snurrande discokulor med små blänkande glasrutor, blinkande spotlights, mängder av härligt glitter och självklart discorök.

Ordnar ni chips, popcorn, läsk, godis, pizza, tacos och bra musik som pop, disco och schlagerhits, så fixar Kalaslagret de andra tillbehören som skapar den rätta discokänslan. Börja med de rätta inbjudningskorten, så att alla är med på temat. Inred gärna ett litet mörkare rum och häng upp fräcka vägg- och bordsdekorationer, glittriga folieballonger, läckra banderoller vid entrén, färgglada bordsdukar, tuffa assietter och tallrikar, snygga muggar och givetvis matchande godispåsar med discotema! Här finns sköna tillbehör med nostalgivibbar till den klassiska dansfilmen Saturday Night Fever och musikgruppen Bee Gees. Denna stil med utsvängda byxor och gröna kjolar hör verkligen till 70-talet.

Överraska alla barnen med en godisfest och en glittrig pinata-discoboll med snören, fylld med snask eller andra roliga småsaker. En given succé och höjdpunkt på årets mest fartfyllda och energiska superkalas! Strö ut konfettikullor med blänkande discomotiv över hela rummet, så att den rätta atmosfären infinner sig. Låt oss hjälpa dig med alla nödvändiga förberedelser och tillbehör som startar igång det perfekta discopartyt och som blir ett superkul minne för alla. Välkommen att kika på vårt breda discosortiment och låt dig inspireras.

  • 20 kr35 kr Köp
  • 29 kr Köp
  • 99 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 15 kr35 kr Köp