Dinosaurie

Dinosaurie Kalas

Barnkals med dinosaurie-tema

Alla barn tycker att dinosaurier är riktigt fascinerande och det är verkligen en spännande och lite kittlande värld att få utforska. Bjud därför in barnen till årets häftigaste barnkalas med ett riktigt fräckt och roligt dinosaurietema!

Här på Kalaslagret får du bra tips på några ruskigt (!) roliga kalasartiklar och passande dekorationer för en lyckad och framgångsrik barnfest. Börja gärna med våra specialgjorda inbjudningskort med dinosaurier, som alla kommer att älska att få.

Duka sedan upp hela festmiljön med dukar, tallrikar, banderoller, ballonger, servetter och muggar med blandade dinosaurier. Baka din favoritkaka i en tuff dinosaurieform som garneras och serveras med coola och levande tårtljus. Ge gästerna varsin ögonmask med spännande dinosauriemotiv!

Överraska barnen med ett pinata-party och arrangera den med en godisfylld T-Rex. En självklar och given succé! Vi har även populära såpbubblor med dinosauriemotiv som kan läggas i passande godispåsar. Alla barn och vuxna brukar fascineras av såpbubblornas svävande former som lyfter mot taket eller himlen. Anordna även en skattjakt som barn älskar att få delta i, med oväntade belöningar som finns dolda någonstans. Låt oss hjälpa dig med alla nödvändiga förberedelser som startar igång den perfekta dinosauriefesten och som blir ett superkul minne för resten av livet. Du är varmt välkommen till oss på Kalaslagret och låt dig inspireras av vårt breda dinosauriesortiment!