Dinosaurie

Dinosaurie Kalas

Barnkals med dinosaurie-tema

Alla barn tycker att dinosaurier Àr riktigt fascinerande och det Àr verkligen en spÀnnande och lite kittlande vÀrld att fÄ utforska. Bjud dÀrför in barnen till Ärets hÀftigaste barnkalas med ett riktigt frÀckt och roligt dinosaurietema!

HÀr pÄ Kalaslagret fÄr du bra tips pÄ nÄgra ruskigt (!) roliga kalasartiklar och passande dekorationer för en lyckad och framgÄngsrik barnfest. Börja gÀrna med vÄra specialgjorda inbjudningskort med dinosaurier, som alla kommer att Àlska att fÄ.

Duka sedan upp hela festmiljön med dukar, tallrikar, banderoller, ballonger, servetter och muggar med blandade dinosaurier. Baka din favoritkaka i en tuff dinosaurieform som garneras och serveras med coola och levande tÄrtljus. Ge gÀsterna varsin ögonmask med spÀnnande dinosauriemotiv!

Överraska barnen med ett pinata-party och arrangera den med en godisfylld T-Rex. En sjĂ€lvklar och given succĂ©! Vi har Ă€ven populĂ€ra sĂ„pbubblor med dinosauriemotiv som kan lĂ€ggas i passande godispĂ„sar. Alla barn och vuxna brukar fascineras av sĂ„pbubblornas svĂ€vande former som lyfter mot taket eller himlen. Anordna Ă€ven en skattjakt som barn Ă€lskar att fĂ„ delta i, med ovĂ€ntade belöningar som finns dolda nĂ„gonstans. LĂ„t oss hjĂ€lpa dig med alla nödvĂ€ndiga förberedelser som startar igĂ„ng den perfekta dinosauriefesten och som blir ett superkul minne för resten av livet. Du Ă€r varmt vĂ€lkommen till oss pĂ„ Kalaslagret och lĂ„t dig inspireras av vĂ„rt breda dinosauriesortiment!