Block

Block Kalas

Barnkals med Block-tema
Vill du ha ett extra färgglatt barnkalas med ett älskat och roligt legotema som blir en av årets höjdpunkter? Alla barn, flickor och pojkar, kommer alltid på något sätt i kontakt med lego som är både utvecklande, inspirerande och kreativt.

Anta nu utmaningen och satsa på en dukning och inredning med ett magiskt blocktema i form av legobitar som får alla barn (och vuxna) att jubla! Alla får garanterat ett superkul minne för livet! Vi har allt du behöver för att lyckas med det perfekta legokalaset. Står du för mat och dryck, så fixar vi tillbehören! Välj bland allt från häftiga inbjudningskort som visar temat, assietter, tallrikar, bordsdekorationer, färgglada och fyrkantiga banderoller till rummet.

I sortimentet finns även flera coola dukar och fräcka folieballonger, alla med roligt och underhållande legotema. Varje gäst får varsin matchande legohatt och i härliga legomuggar kan du servera läskande drycker! Varför inte anordna en rolig och spännande skattjakt, där barnen får söka efter specialgjorda godispåsar med ett spännande innehåll? Barn tycker alltid det är buskul med engagerande och oväntade skattjakter med spännande belöningar som väntar. Du kan inte misslyckas med detta tema, för att en dukning med lego till barnkalaset slår aldrig fel! Varmt välkommen till oss med dina planer och vi hjälper dig med alla kalasroliga och sprudlande tillbehör inför den perfekta legofesten!

  • 59 kr Köp
  • 35 kr Köp
  • 29 kr Köp