•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 499 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Baby shower tillbehör - Kalaslagret

Det är en stor händelse att det kommer en bebis! Och det är inte bara föräldrarna som blir nyfikna och lätt uppjagade. Sällan är det annat skvaller som är större än att någon är gravid!

Och alla vill vara med och välkomna den nyaste familjemedlemmen! Och då passar sig en baby shower väldigt bra! Det är en tid för nära och kära att samlas för att uttrycka sin glädje över din graviditeten. Vänner och familj delar sin tid med de blivande föräldrarna, och "duschar" dem med gåvor, kärlek och lycko-önskningar för den stundande födseln och tiden därefter.

Där finns inga speciella regler för baby shower, men några riktlinjer är att den hålls ca 4-6 veckor innan bebisen är född. Planeringen sköts oftast av en god vän, vänner eller familj till mamman. Tidigare var det enbart kvinnor som deltog, men det har tvättats bort och både män och kvinnor är välkomna! Inför eventet behövs det bestämmas dag, plats och tid. Vem som ska bjudas och vilken förtäring ingår också i planeringen. Så klart vill man dekorera festplatsen, vet man om det är en flicka eller pojke som ska komma kan man välja att dekorera i typiskt ljusrosa eller ljusblått.

Vet man inte könet, eller inte vill gå in i stereotypiska färger, finns det alternativa tema i pastell, färgglatt eller varför inte enfärgat grönt kanske? En ballongbåge kommer alltid vara väldigt vackert, oavsett vilken färg ni väljer!

Presenterna brukar vara bebisrelaterade såsom kläder, blöjhink, blöjor och leksaker. Kanske kan vara bra att sätta upp ett register, så inte alla köper samma sak! Och för att det ska vara riktigt roligt borde det finnas lite lekar. Gissa omkretsen på magen är klassiker, och skriva kort om hur bebisen kommer se ut, vad den kommer heta och speciella drag hos den lilla/lille, kommer vara jätteroligt för föräldrarna att läsa långt efter baby showern är slut!

Läs mer

Kalaspaket

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla