Babblarna kalas

Babblarna kalas

Babblarna Àr ett fÀrgglatt och populÀrt tema nÀr det kommer till födelsedagskalas. Ett Babblarna kalas kommer garanterat att vara lyckat eftersom mÄnga barn kÀnner igen de glada figurerna och tycker att dessa Àr roliga. 

NÀr du vÀl bestÀmt dig för att anordna ett kalas med Babblarna-tema kan du skicka ut inbjudningskort med figurerna pÄ. DÄ kommer gÀsterna direkt fÄ en hint om vilket tema kalaset kommer att ha. NÀr dagen sedan nÀrmar sig och det Àr dags att pynta och dekorera hemmet eller lokalen sÄ finns det ballonger, banderoller och andra roliga produkter med Babblarnamotiv att vÀlja bland. Hos oss pÄ Kalaslagret finns ocksÄ allt som behövs för en lyckad dukning i Babblarna-tema; muggar, tallrikar, servetter, sugrör och mycket mer.

Om du vill fixa ett Babblarnakalas pÄ ett sÄ enkelt och smidigt sÀtt som möjligt sÄ finns det fÀrdiga paket med allt som behövs för firandet. VÀlj mellan grönt och blÄtt kalaspaket och olika storlekar beroende pÄ hur mÄnga ni blir pÄ kalaset. VÀlj Babblarna som tema till kalaset!

  • 49 kr Köp