Angry Birds

Angry Birds Kalas

Barnkals med Angry Birds-tema
Angry Birds och den enorma succén detta spel har haft över hela världen får en att förtjusas över dessa fåglar med sina roliga karaktärer. Inte finns det andra fåglar som tagit barnen med storm lika mycket som Angry Birds har gjort.

Angry Birds hittas numera på de flesta typer av produkter. Kalastillbehör är inget undantag. Under ett barnkalas med Angry Birds-tema kan du pynta, dekorera och piffa kalaset på ett sätt där bara din kreativitet sätter gränserna med det enorma utbudet som finns att tillgå här hos oss.

Med ett födelsekalas på gång vet man att förväntningarna hos barnen går upp mot skyn. Ett kalas kan innebära ett av de bästa barndomsminnena och bli årets höjdpunkt för barnet. Att fylla år blir det bästa som finns. Med tårta, godis, glass, upptäcktsfärder och lekar är det inte konstigt att glädjen kommer vara total. För att inte tala om presenter och vänner som självklart anländer i samband med denna dag. Då är det också tur att ditt barn älskar Angry Birds, så barnen kan flyga lika högt som sina förväntningar. Med dessa filurer i alla dekorationer sticker kalaset minst sagt ut med sitt röda tema. Kalaset får verkligen en karaktär att minnas.

Hos oss hittar du precis det du söker. Allt från Angry Birds-tallrikar till Angry Bird-konfetti eller hattar. Med spexiga utklädnader och accessoarer kommer barnen kunna gå ”all in” för sina favoritfåglar och minnas dagen genom detta unika tema.

  • 29 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 29 kr Köp