Angry Birds

Angry Birds Kalas

Barnkals med Angry Birds-tema
Angry Birds och den enorma succén detta spel har haft över hela vÀrlden fÄr en att förtjusas över dessa fÄglar med sina roliga karaktÀrer. Inte finns det andra fÄglar som tagit barnen med storm lika mycket som Angry Birds har gjort.

Angry Birds hittas numera pÄ de flesta typer av produkter. Kalastillbehör Àr inget undantag. Under ett barnkalas med Angry Birds-tema kan du pynta, dekorera och piffa kalaset pÄ ett sÀtt dÀr bara din kreativitet sÀtter grÀnserna med det enorma utbudet som finns att tillgÄ hÀr hos oss.

Med ett födelsekalas pÄ gÄng vet man att förvÀntningarna hos barnen gÄr upp mot skyn. Ett kalas kan innebÀra ett av de bÀsta barndomsminnena och bli Ärets höjdpunkt för barnet. Att fylla Är blir det bÀsta som finns. Med tÄrta, godis, glass, upptÀcktsfÀrder och lekar Àr det inte konstigt att glÀdjen kommer vara total. För att inte tala om presenter och vÀnner som sjÀlvklart anlÀnder i samband med denna dag. DÄ Àr det ocksÄ tur att ditt barn Àlskar Angry Birds, sÄ barnen kan flyga lika högt som sina förvÀntningar. Med dessa filurer i alla dekorationer sticker kalaset minst sagt ut med sitt röda tema. Kalaset fÄr verkligen en karaktÀr att minnas.

Hos oss hittar du precis det du söker. Allt frĂ„n Angry Birds-tallrikar till Angry Bird-konfetti eller hattar. Med spexiga utklĂ€dnader och accessoarer kommer barnen kunna gĂ„ ”all in” för sina favoritfĂ„glar och minnas dagen genom detta unika tema.

  • 29 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 29 kr Köp