Kalastema

Barnkalas tema – kalastema till dukning & dekoration

Välj ett tema till barnkalaset som faller barnen i smaken! Bjud in till ett trevligt temakalas. Nästa gång du ska ordna barnkalas kanske du vill prova någonting nytt? Varför inte satsa på ett temakalas och duka med någon av barnens favoritfigurer. Kalaslagret har även jättemycket ballonger. Utbudet av färger och storlekar är jättestort, så du hittar säkert matchande ballonger till ditt valda tema. Ballongerna hittar du här.

Allt för ett storslaget barnkalas!

Vårt utbud täcker en stor del av alla de kända tecknade figurer som barnen känner väl till, bland annat Bamse och Babblarna. Vi har även ett utbud av temaprodukter som passar för de större barnen. Harry Potter brukar vara ett populärt tema, och så även pirater. Letar du efter passade kalasattribut för din stundande baby shower hittar du självklart även det här – inklusive neutrala produkter. Varmt välkommen att välja ditt kalastema till ditt barnkalas!

Planera ditt barnkalas utan stress!

Om du någon gång har arrangerat ett barnkalas vet du hur stressigt och jobbigt det kan kännas ibland. Därför har vi tagit fram ett par tips som vi hoppas kan hjälpa dig minska stressen och istället se fram emot minstingens roliga dag!

Kalastema gör planeringen enklare

Temakalas har länge varit ett simpelt och underhållande sätt att fira barnens stora högtider. Kalasplaneringen blir så mycket enklare när du inte har oändligt med valmöjligheter och istället kan lägga all din fokus på att göra ditt barns kalas till det bästa någonsin! Så förenkla festplaneringen med ett kalastema, så slipper du både beslutsångest och onödig stress. På Kalaslagret.se har vi samlat ett stort utbud av olika kalastema för barnkalaset så att du snabbt kan få en överblick och välja det tema som passar dig, ditt hem och ditt barn bäst!

Gör tårtan mer personlig med ett tårtoblat!

Ett tårtoblat, även känt som en tårtbild, är ett enkelt sätt att piffa upp efterrätten och göra kalas ännu roligare! Men innan du springer till konditoriet och beställer ett dyrt bakverk med motiv bör du ta en titt på våra snygga, roliga och lättanvända tårtbilder! Vi har allt från klassiska motiv från barnens favoritserier och filmer till mer generiska dekorationer för de lite äldre barnen och vuxna.

Dekorationerna är inte allt! Överraska med en rolig aktivitet

Självklart är det inte bara inredning och dekorationer som kommer att göra kalaset till en lyckad tillställning. Genom att planera en rolig aktivitet för barnen håller du dem sysselsatta samtidigt som de får göra av med lite överskottsenergi. Skattjakt i trädgården, fiskedamm och pyssel är ett par förslag på aktiviteter som är enkla att planera och som inte behöver kosta skjortan!