Spel & lekar

Partyspel

Skapa hÀrlig stÀmning med olika spel! NÀr du anordnar ett barnkalas Àr det viktigt att planera vad ni ska göra i spel- och lekvÀg under kalaset.

Lekar, partyspel och skattjakt Àr nÄgra av de populÀra aktiviteter som förknippas med barnkalas. Ta hjÀlp av lite trevliga attribut och en hÀrlig lÄda med spel och lekförslag sÄ kommer det att bli full sysselsÀttning under alla kalastimmarna. LÄt exempelvis barnen samlas kring en skattkarta och tillsammans försöka hitta kalasets stora överraskning som finns gömd nÄgonstans. 

Fiskdamm – ett givet inslag pĂ„ barnkalaset

Fiskdamm kÀnner de allra flesta till och Àr nÄgot som mÄnga barn uppskattar och lÀngtar till. Detta Àr en riktig klassiker att ha pÄ barnkalas dÄ det Àr dags att dela ut godispÄsarna. LÄt barnen stÀlla sig pÄ kö framför ett skynke som du enkelt spÀnner upp mellan tvÄ dörrposter. Sedan Àr det bara för varje barn att i tur och ordning fiska upp var sin godispÄse. Hos oss pÄ Kalaslagret hittar du skynken till fiskdamm med en mÀngd olika motiv, och kommer dÀrmed garanterat att hitta ett som passar just ert kalas!

  • 149 kr Köp
  • 49 kr Köp
  • 29 kr Köp