Halloween

Dukning & dekoration till Halloween

Fest nÀr det Àr Halloween!

Vem minns inte det nÄgot ruskigare skolfesterna eller barnkalaset under Halloween-tiderna nÀr man var liten? SpindelvÀv hÀngandes runt stolarna, blodiga fönster och konstnÀrligt utskurna pumpor med ljus i.

Dessutom spökdekorationer, dödsskallar och kostymer med en oĂ€ndlig kreativitet. Visst var det en lĂ€skig och spĂ€nnande stĂ€mning – som snabbt övergick till tokroliga lekar och spel. LĂ€gg krutet pĂ„ rĂ€tt saker. LĂ„t oss hjĂ€lpa dig med utstyrseln och förberedelserna inför din Halloween-fest. Vi har precis det du behöver. Vi gör det enkelt och smidigt för dig sĂ„ du kan se fram emot ett superroligt kalas.

Barnkalas Àr höjdpunkterna och inte minst nÀr det gÀller det egna kalaset pÄ ditt barns födelsedag! Var sÀker pÄ att barnen uppskattar och Àlskar ett kalas som kan minnas för evigt. Men ett tema blir upplevelsen roligare Àn nÄgonsin! Med oÀndliga skratt och tjut kommer barnkalaset bli mer lyckat Àn aldrig förr.

Halloween Àr högtiden för barnen att fÄ skrÀmmas och bli skrÀmda. Men för att göra det mindre obehagligt och mer roligt ser vi pÄ Kalaslagret till att Halloween-kalaset blir precis i rÀtt ton med vÄrt stora utbud pÄ allt frÄn dekorationer, drÀkter och dukning. Skapa en spÀnnande helhetskÀnsla pÄ kalaset och ge barnen en Halloween de minns livet ut. Halloween Àr ett optimalt tema under hösten med ett brett utbud av idéer och detaljer.

Snart kan du se den pirriga förvÀntan och det lilla suget i magen inför detta skrÀmmande och spÀnnande tema i barnens ögon. Dekorationer av dödsskallar och fladdermöss, kostymer med charmiga hÀxor och spöken Àr bara början pÄ vad de har att se fram emot.