•   Snabba leveranser
  •   Frakt endast 49 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Dukning & dekoration för alla Högtider

Dukning & Dekoration till högtider

Högtiderna i Sverige är traditionsbundna, med Kalle på Julafton och sillen till Påsk. Men några nya traditioner smyger sig också in som Halloween. Och alla anledningar att fira är roligt!
Fira den fantastiska tiden med nära och kära, och duka och dekorerar för fantastisk fest. Allt börjar på sen-vintern med Alla Hjärtans Dag den 14 februari. Låt de du älskar verkligen känna av din kärlek, laga favoritmaten och bjud på massage. Häng gärna upp röda och vita ballonger överallt, och lägg duk med hjärtan på bordet.

När våren börjar spira kommer Påsken, då färgerna gul och ljusgrön dominerar ihop med små kycklingar och harar. Duka och dekorera med enfärgat i kombination med påskmotiv.

När sommaren börjar närma sig kommer en ny högtid. Sveriges nationaldag har alltid varit den 6 juni, men det är först på senare år som det är en helgdag. Denna dag är ännu inte så traditionsenlig, här är det utrymme att göra som man känner för att hedra vårt vackra land. Varför inte vifta med flaggor av ballonger som är prydda med Svenska flaggan, eller bjuda på kafferep med vackra servetter med motiv av vår vackra fana.

När hösten och vintern kommer har vi härliga högtider som Halloween, Jul och Nyår. Halloween är en ganska ny företeelse som vi har tagit emot med öppna armar. Att få vara lite rädda och få ha det lite (eller mycket) läskigt är underbart! Dekorera med spindelväv, duka med monster, och häng upp skelett. Färgerna för Halloween är orange, svart och lila

Jul & Nyår går tillbaka till traditionerna igen med guld, rött och grönt till julen och silver, guld och svart till Nyår. Julen är mys och gemytligt, Nyår är fest och glamour. Till julen vill vi gärna ha tomten som motiv på vår dukning och dekoration, och till Nyår är det glitter, hattar och tutor som gäller.

För Dukning & Dekorationer finns mycket hos oss på Kalaslagret, det är bara att välja, vraka och kombinera så det blir perfekt för just din smak!

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla