Studenten

Studenten

”Vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten. För vi har tagit studenten, fy f*n vad vi är bra…”. Så inleds den första versen i denna klassiska studentsång som i många år sjungits av studenter runt om i vårt avlånga land. Detta är en speciell dag för de allra flesta, för det är dagen då man springer ut från gymnasieskolan och in i vuxenlivet.

Vi har allt som behövs för en lyckad student

Givetvis ska denna stora dag firas med pompa och ståt. Hos oss på kalaslagret finns alla dekorationer och tillbehör som behövs för att skapa ett lyckat studentfirande. Dekorera och duka fint med ballonger, banderoller, serpentiner, flaggor, tallrikar, muggar, servetter och en mängd andra prylar i gul-blåa färger och med svenska flaggan på. Det ska synas att det är studentfirande på gång! 

Efter utspringet och innan det är dags för studentflak ska studentnallar, visselpipor och tutor pryda studentens hals. Hos oss finns allt detta och mycket mer! Andra tillbehör som gör sig rätt när det kommer till studentflak och firande med vänner är champagneglas och shotglas med band, konfettikanon och andra roliga prylar som hör studenten till. Och glöm inte förklädet för att skydda finkläderna under allt krimskrams!