•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 399 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

Tips och rekvisita för en lyckad Halloweenfest för barnen

Vill du göra Halloweenfesten till något barnen sent kommer att glömma? Här hittar du viktiga delar för en lyckad Halloweenfest.

 

Skapa en kuslig stämning

Pynta vrårna och stolar med spindelnät, placera ut fakespindlar och dödsskallar samt dekorera fönsterna med läskiga motiv. Dekorera med olika ballonger och hängande fladdermöss och dödsskallar i taket. Rätt rekvisita ger en kuslig stämning till Halloweenfesten.

 

Planera nervkittlande lekar för barnen

Låt barnen stoppa ner handen i ett hål med kokt spaghetti, druvor utan skal och varm tomatjuice. Det kommer ge känslan av att sätta ner handen bland tarmar och maskar, ögon och blod. Läskigt…

 

Planera en spökrunda så barnen får gå en nervkittlande promenad där skelett, spöken och pumpor är placerade på olika ställen längs vägen.

 

Bjud på skrämmande mat

Förvandla korv med bröd till grillade fingrar med naglar (mandelflarn) och blod (ketchup). Bjud på läskiga cupcakes till efterrätt i spindelnätformar med spök- och skelettdekorationer på toppen. Populärt är att dekorera läskburkar med bandage och sätta fast ögon för att skapa mumier, som barnen dricker ur. 

 

Vinn pris för bästa utklädnad

Skicka ut spökiga inbjudningskort och be gästerna att klä ut sig. Utnämn den bästa maskeraddräkten på festen och ge ett tygband med ”Best Costume” till vinnaren. Ge även spökhalsband till alla gäster som deltagit och klätt ut sig på Halloweenfesten.

 

Vi vågar lova er en riktigt lyckad och kuslig Halloweenfest för barnen med dessa tips.

Happy Halloween!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla