•   Supersnabba leveranser
  •   Frakt endast 45 kr
  •   Fri frakt över 499 kr
  •   Avgiftsfria betalsätt

May the 4th be with you!

Star Wars dagen är här! 4 maj, som låter som May the Force be with you, har blivit internationell dag för dessa kultförklarade filmer.

Darth Vader håller hårt grepp om förstaplatsen som mest populära skurk, i dekorationsvärlden är det hans bild som är mest efterfrågad.

Så vad kan man hitta på när man har ett Star Wars kalas? Googlar man lite på det får man en uppsjö av idéer både på mat och aktiviteter.

En favoriter jag hittade som kanske lämpar sig bäst för utomhuskalas var Jedi Hinderbana. Flera grenar att gå igenom som till exempel balansträning över het lava, undvika laserstrålarna och ljussvärdsövning. Hela reportaget hittar du här (på engelska).

Pinata är en rolig aktivitet som uppskattas av många, inte minst när den tillslut går sönder och alla goda och roliga saker trillar ut. Kalaslagrets Star Wars Pinator är av typen ”pull pinata”, i botten finns snören som öppnar en lucka och resternade pinata är hel och fin och kan till exempel vara fin dekoration i sovrummet.  Smågodis och små leksaker att fylla i pinatan hittar du också här så klart.

För den som vill göra tårta kan man göra det väldigt enkelt. Täck tårtan med svart sockerpasta eller marsipan, avsluta på toppen med en tårtbild i temat och skriv huvudpersonens namn med gul gelé.

Vill man göra mer avancerade tårtor eller bakelser är det bara att låta dig insupas av inspiration av alla fantastiska kreationer som flödar på internet!

Lycka till med kalaset!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla