Ballonger

Ballonger till barnkalas och fest

Ballonger är så gott som självskrivna när det är dags att pynta till barnkalaset och andra festligheter. Barn älskar dem och det ger alltid en extra festlig stämning när man pyntar och dekorerar festlokalen med dessa färglada ting.

Köp billiga ballonger online

Här på Kalaslagret hittar du billiga ballonger i en rad olika utföranden, både vad gäller design och storlek men också material. Kombinera gärna ballongerna med serpentiner och dörrdraperier i samma färger. Våra populära latexballonger finns i en mängd olika former och färger, så du kommer garanterat att hitta något till kalaset du ska pynta till.

Gör barnkalaset roligare med ballonger!

Barn älskar ballonger, så låt dem få med sig en ballong hem efter kalaset. Man kan till exempel överraska med en i godispåsen! Men det är inte bara barnkalas som blir festligare med ballonger, utan även vuxenfester. Fixa ett trevligt party för dina vänner och fyll festlokalen med snygga folieballonger. Underlätta uppblåsningen med en smidig ballongpump. Du hittar pumpar, helium, snören, ballongvikter och mycket mer under vår kategori för ballongtillbehör.

Latex, folie eller helium?

Det finns många olika typer av ballonger som alla har sina fördelar och nackdelar. Latexballonger är prisvärda, mångsidiga och ett bra alternativ för både inomhus- och utomhuskalas. Folieballonger är ofta glansiga och står ut mer än vad latexballongerna gör. Heliumballonger, vare sig de är tillverkade i latex eller folie, är ett mer levande alternativ som ger festen en känsla av under och magi. Vilken typ av ballong du borde använda beror på din budget och vilken känsla du vill att din fest ska förmedla. Lyx och glamour? Då passar folieballonger i guld och silver bra. Kalas för orädda småttingar? Då är latexballonger ett bra och roligt alternativ.