Trygg E-handel

Piffa till kalaset med färgglada ballonger!

Ballonger är så gott som självskrivna när det är barnkalas. Barn älskar ballonger och det ger alltid en extra festlig stämning när man pyntar och dekorerar festlokalen med ballonger.

Här på Kalaslagret kan du välja bland en rad olika ballonger, både vad gäller design och storlek men även avseende material.
Våra populära latexballonger finns i en mängd olika färger och förpackningar och är ypperliga till alla barnkalas. Låt barnen få med sig en ballong hem efter kalaset och varför inte överraska dem med en ballong i godispåsen? Det är inte bara barnkalas som blir festligare med ballonger utan även vuxenfester. Fixa ett trevligt party för dina vänner och fyll festlokalen med snygga folieballonger. Underlätta uppblåsningen av kalasballongerna och använd en smidig ballongpump. Du hittar dessa och mycket mer under våra tillbehör för ballonger. Låt inte festen börja innan partyballongerna är på plats.Latexballonger

Eftersom de är tillverkade av gummi lämpar sig latexballonger bäst att blåsas upp med vanlig luft. Du kan fylla dem med helium, men de håller bara i ca 6-12 timmar.

Folieballongerna

Ballonger gjorda av folie kan blåsas upp med vanlig luft eller helium som då håller dem flytande i veckor. Folieballongerna liknar de du ofta ser på t.ex. marknader och tivolin.

Bubbla-ballonger

Extra fina ballonger av sträckbar plast som blir runda som badbollar och blåsas upp med vanlig luft eller helium. Varianten dubbel-bubbla-ballong är den finaste och mest speciella typen av ballonger vi har. Bubbla-balonger håller sig flytande med helium lika länge som folieballonger.
 • FRI FRAKT KÖP ÖVER 500KR, ÖVRIG 39KR
 • KLARNA FAKTURA 0KR
 • Snabb leverans

  Alla beställningar lagda före
  kl 14:00 vardagar skickas samma dag!

 • Gratis frakt

  Beställ för mer än 500 kr så bjuder vi på frakten!

 • Gratis faktura

  Betala om 14 dagar mot faktura från Klarna, helt kostnadsfritt!